Extern evenement

Online bedrijvenmarkt HAN

Op donderdag 19 november a.s. kun je met ons in gesprek gaan tijdens de online Bedrijvenmarkt Built Environment georganiseerd door… Lees verder »

Bedrijvenmarkt Built Environment Groningen

Op woensdag 18 maart a.s. vind je ons op de Bedrijvenmarkt Built Environment georganiseerd door de Academie voor Architectuur &… Lees verder »

Civiele Bedrijvendag Avans

Op vrijdag 7 februari staan wij op de Civiele Bedrijvendag van Avans in Den Bosch. Tijdens deze dag zullen wij… Lees verder »

Carrièredag Hogeschool Amsterdam

Op woensdag 2 oktober a.s. is Lievense aanwezig met een stand op de Career Day Technology georganiseerd door de faculteit… Lees verder »

Carrièredag Hogeschool Van Hall Larenstein Leeuwarden

Op woensdag 15 januari 2020 zijn wij aanwezig op de SLB-Carrièredag, een initiatief van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) in… Lees verder »

Bouwkunde Bedrijvendagen TU/E

Op woensdag 20 november a.s. is Lievense aanwezig op de Bouwkunde Bedrijvendagen, een jaarlijks evenement voor bouwkundestudenten van de Technische… Lees verder »

Career Day Wageningen University & Research

Op woensdag 16 oktober a.s. zijn wij aanwezig op de allereerste Career Day Light georganiseerd door Wageningen University & Research…. Lees verder »

Bedrijvenmarkt Built Environment (HAN)

Op woensdag 9 oktober 2019 vindt op de HAN-campus in Arnhem de 12e editie van de jaarlijkse Bedrijvenmarkt Bouwkunde en… Lees verder »

Waterbouwdag 2019: Naar Circulair Bouwen in Water

Op donderdag 3 oktober vindt de Waterbouwdag 2019 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht en als belangrijke speler binnen de… Lees verder »

Congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit

Begin november vindt de 23e editie plaats van congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit in Hoevelaken, met tientallen lezingen en discussiefora…. Lees verder »

Civiele Bedrijvendagen TU Delft

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019 vinden de Civiele Bedrijvendagen van TU Delft plaats. Deze dagen zijn bedoeld… Lees verder »

Earth Science Career Event

Vrijdag 15 februari 2019 vindt de Aardwetenschappelijke Loopbaandag ‘Earth Science Career Event’ plaats op de Vrije Universiteit in Amsterdam voor… Lees verder »

Kabeldag 2018

Donderdag 29 november 2018 vindt in het Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem De Kabeldag 2018 plaats. Dit is een tweejaarlijks terugkerend event… Lees verder »

Civiel Symposium TU Delft

Door het Gezelschap “Practische Studie”, de studievereniging van studenten Civiele Techniek aan de TU Delft werd ook dit jaar weer… Lees verder »