Transport & Infrastructure

Nederland verplaatst zich onder andere over spoor, weg en water. Zeker op zo’n relatief klein oppervlak moeten deze infrastructuren natuurlijk optimaal en toekomstbestendig ingepast worden. Alleen zo borgen we dat we ook morgen comfortabel en veilig kunnen reizen. Wil jij focussen op toekomstbestendige infrastructuur?

Where creators of the world feel at home

Ontdek onze vacatures

Infrastructuur

Wil jij de slimme onder- en bovengrondse infrastructuur van de toekomst ontwerpen of engineeren? En dat in landelijke, stedelijke en waterrijke omgevingen? Geef jouw ambities alle ruimte en omring je met collega’s van alle technische ontwerpdisciplines en expertises op alle relevante gebieden, zoals bodem, waterbeheer, waterveiligheid, energie, natuur en milieu.

Sluit je aan bij een ijzersterk team

Het is keer op keer teamwerk van het hoogste niveau. Met steeds weer een kwalitatief ijzersterk resultaat.

Collega's
vertellen

Als adviseur bij WSP analyseer je vraagstukken. Je toetst de eisen van interne en externe klanten, signaleert kansen en knelpunten en je anticipeert op mogelijke ontwikkelingen. Je vraagt door, daagt uit en adviseert. Dankzij jou nemen zij onderbouwd strategische beslissingen. Zo help je ze op een effectieve en efficiënte manier hun doelstellingen op project- en organisatieniveau te behalen.

Als engineer bij WSP speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van onze producten. Als ontwerper of engineer. Je zet jouw expertise in om te zorgen dat het aansluit bij de gestelde normen, het organisatiebeleid en natuurlijk de wet- en regelgeving. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we op een efficiënte manier toewerken naar een resultaat dat voldoet aan de wensen en eisen binnen en buiten de organisatie.

Ontwikkelen, motiveren en aansturen van een team, afdeling of vakgroep, alsmede het (mede) ontwikkelen van een beleid en/of (jaar)plan en het implementeren binnen het aandachtsgebied, in lijn met de strategische kaders en wet- en regelgeving, met als doel de resultaten, doelen en ambities van het eigen onderdeel te realiseren welke de resultaten en doelen van WSP NL en Global ondersteunen.

Onze specialisten verdienen de beste ondersteuning. Zij verdienen jou. In een staffunctie help je beleid voor te bereiden, te implementeren en uit te voeren. Jouw bijdrage en adviezen zorgen ervoor dat wij nog beter besluiten kunnen nemen en dat onze processen nog soepeler lopen. Dankzij jou kunnen onze engineers, adviseurs en andere specialisten zich optimaal focussen op hun belangrijke werk: de projecten die de toekomst van onze leefomgevingen en infrastructuur gaan bepalen.

Uitgelichte
vacatures

  • Transport & infrastructure

Ontwerpleider / Hoofdconstructeur Infra

Regio Leeuwarden, Nieuwegein 32-40 u

  • Transport & infrastructure

3D Modelleur Civiele Constructies

Regio Nieuwegein 32-40 u

  • Transport & infrastructure

Aankomende
events

Where creators of the world feel at home