Stage & Student

Kijk vooruit en kies je doel. Met een stage of een bijbaan bij WSP leg je een sterke basis voor een mooie loopbaan. Je leert van specialisten en je draagt op jouw manier bij aan de omgeving van morgen. Ga voor afwisselend werk in een dynamische omgeving en geef jouw ambities en creativiteit alle ruimte.

Where creators of the world feel at home

Ontdek al onze stages

Stage bij WSP

Ontwikkel je breed. Het is de optimale kennismaking met je werkveld. Want tijdens jouw stage pas je meteen toe wat je hebt geleerd. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team van specialisten en krijgt een vaste begeleider. Er is altijd iemand bij wie je kunt aankloppen. Pak je verantwoordelijkheid en je kansen en ontwikkel je breed binnen een organisatie die verder kijkt en die ook van jou wil leren. Wij bieden je een creatieve en inspirerende werkomgeving en een mooie stagevergoeding.

Jij verdient een stage bij WSP.

De bijbaan die je verder brengt

Goed te combineren met je studie. Wil jij een baan naast je studie? Dat kan. Kom bij ons werken naast je duale of deeltijdstudie. We hebben altijd een functie die past bij jouw interesses en je opleiding. Zo kun je meteen toepassen wat je hebt geleerd en je vaardigheden versterken. En dat bij een internationale organisatie met collega’s die net zo gedreven, creatief en innovatief zijn als jij. Jouw carrière begint al voordat je je diploma in handen hebt.

Minder uren maken? Flexibel werken? Dat is zeker bespreekbaar. Want ook als je meer tijd voor je studie nodig hebt, vinden we een passende, uitdagende functie voor je. Of wat dacht je van vakantiewerk? Wij zijn flexibel als jij dat wilt zijn.

Wil je ontdekken wat er mogelijk is? Stuur dan vooral je open sollicitatie.

Collega's
vertellen

Uitgelichte
stages

Stage Water Governance

Regio Nieuwegein 32-40 u

  • Water

Aankomende
events

Waterbouwdag 2023

12/10/2023

Jaarbeurs Utrecht

Dutch Design Week 2023

21-29/10/2023

Eindhoven

Beton Event 2023

16/11/2023

Van Nelle Fabriek Rotterdam

Where creators of the world feel at home