Property & Buildings

Het inrichten van onze leefomgeving wordt steeds complexer. En daarmee ook de vragen van onze opdrachtgevers. Dankzij onze vele expertises en ons grote, internationale netwerk, bieden wij ze steeds weer de passende antwoorden. Heb jij een visie op de optimale leefomgeving?

Where creators of the world feel at home

Ontdek onze vacatures

Engineer woon- en werkomgevingen

Jij bent de expert die hoogwaardige gebouwen voor heel veel verschillende gebruikers en bewoners ontwerpt of engineert. Dat doe je voor commerciële partijen, voor overheden, ziekenhuizen, wetenschap, onderwijs en nog veel meer.

Je geeft buurten en wijken vorm, inhoud en je adviseert over de (her)inrichting van nieuwe gebieden en ruimtes. Sluit je aan bij de experts op het gebied van uitvoering, besluitvorming, processen en technieken. Vakmensen van wie jij leert en andersom. Samen brengen jullie onze gezamenlijke doelen dichterbij.

Sluit je aan bij een ijzersterk team

Van het voortraject tot de oplevering. Dat is de kracht van onze conceptuele en integrale aanpak van de planvoorbereiding en het ontwerp.

Collega's
vertellen

Als adviseur bij WSP analyseer je vraagstukken. Je toetst de eisen van interne en externe klanten, signaleert kansen en knelpunten en je anticipeert op mogelijke ontwikkelingen. Je vraagt door, daagt uit en adviseert. Dankzij jou nemen zij onderbouwd strategische beslissingen. Zo help je ze op een effectieve en efficiënte manier hun doelstellingen op project- en organisatieniveau te behalen.

Als engineer bij WSP speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van onze producten. Als ontwerper of engineer. Je zet jouw expertise in om te zorgen dat het aansluit bij de gestelde normen, het organisatiebeleid en natuurlijk de wet- en regelgeving. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we op een efficiënte manier toewerken naar een resultaat dat voldoet aan de wensen en eisen binnen en buiten de organisatie.

Ontwikkelen, motiveren en aansturen van een team, afdeling of vakgroep, alsmede het (mede) ontwikkelen van een beleid en/of (jaar)plan en het implementeren binnen het aandachtsgebied, in lijn met de strategische kaders en wet- en regelgeving, met als doel de resultaten, doelen en ambities van het eigen onderdeel te realiseren welke de resultaten en doelen van WSP NL en Global ondersteunen.

Onze specialisten verdienen de beste ondersteuning. Zij verdienen jou. In een staffunctie help je beleid voor te bereiden, te implementeren en uit te voeren. Jouw bijdrage en adviezen zorgen ervoor dat wij nog beter besluiten kunnen nemen en dat onze processen nog soepeler lopen. Dankzij jou kunnen onze engineers, adviseurs en andere specialisten zich optimaal focussen op hun belangrijke werk: de projecten die de toekomst van onze leefomgevingen en infrastructuur gaan bepalen.

Uitgelichte
vacatures

Jurist Omgevingsrecht

Regio Maastricht 32 - 40 u

  • Property & Buildings

Teamleider Bouwadvies

Regio Apeldoorn 36-40 u

  • Property & Buildings
  • Property & Buildings

Modelleur Prefab Betonconstructies

Regio Nieuwegein 40 u

  • Property & Buildings

Aankomende
events

Where creators of the world feel at home