Earth & Environment

Als we alle maatschappelijke uitdagingen het hoofd willen bieden, is de kwaliteit van onze leefomgeving enorm belangrijk. En tegelijkertijd vraagt het in stand houden en verbeteren van die omgeving ook om de nodige inventiviteit. Focus jij je op de optimale leefomgeving?

Where creators of the world feel at home

Ontdek onze vacatures

Leg de basis voor optimale leefgebieden

Werk samen met duizenden collega-experts aan gezonde, veilige en klimaatadaptieve leefgebieden. Jullie leggen samen de basis voor aantrekkelijke, toekomstbestendige en groene omgevingen waarin mensen graag verblijven.

Kies jouw focus en adviseer over maatschappelijke en milieukundige vraagstukken, begeleid ontwerp- en besluitvormingstrajecten of verzorg milieutechnische, (steden)bouwfysische en (steden)bouwkundige onderzoeken voor landelijke, stedelijke en bedrijfsmatige ontwikkelingen.

Sluit je aan bij een ijzersterk team

Maar ook mensen die zelf regelmatig met hun voeten in de klei staan. Letterlijk.

Collega's
vertellen

Als adviseur bij WSP analyseer je vraagstukken. Je toetst de eisen van interne en externe klanten, signaleert kansen en knelpunten en je anticipeert op mogelijke ontwikkelingen. Je vraagt door, daagt uit en adviseert. Dankzij jou nemen zij onderbouwd strategische beslissingen. Zo help je ze op een effectieve en efficiënte manier hun doelstellingen op project- en organisatieniveau te behalen.

Ontwikkelen, motiveren en aansturen van een team, afdeling of vakgroep, alsmede het (mede) ontwikkelen van een beleid en/of (jaar) plan en het implementeren binnen het aandachtsgebied, in lijn met de strategische kaders en wet- en regelgeving, met als doel de resultaten, doelen en ambities van het eigen onderdeel te realiseren welke de resultaten en doelen van WSP NL en Global ondersteunen.

Onze specialisten verdienen de beste ondersteuning. Zij verdienen jou. In een staffunctie help je beleid voor te bereiden, te implementeren en uit te voeren. Jouw bijdrage en adviezen zorgen ervoor dat wij nog beter besluiten kunnen nemen en dat onze processen nog soepeler lopen. Dankzij jou kunnen onze engineers, adviseurs en andere specialisten zich optimaal focussen op hun belangrijke werk: de projecten die de toekomst van onze leefomgevingen en infrastructuur gaan bepalen.

Uitgelichte
vacatures

Adviseur / Projectleider Duurzaamheid

Regio Nieuwegein 32-40 u

  • Earth & Environment

Projectleider Milieu

Regio Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein 32-40 u

  • Earth & Environment

Ervaren Adviseur Ecologie

Regio Leeuwarden, Nieuwegein 32-40 u

  • Earth & Environment

Adviseur / Projectleider Integrale Bodemprojecten

Regio Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein 32 - 40 u

  • Earth & Environment

Aankomende
events

Where creators of the world feel at home