Water

Het loopt als een blauwe draad door de geschiedenis van ons land. Water is onze vriend én vijand. Het is een levensbehoefte, maar ook een steeds schaarsere grondstof. Daarom is het ook zo belangrijk dat we er op de juiste manier mee samenleven. Want alleen zo borgen we leefbaarheid, zeker op de lange termijn. Richt jij jouw vizier op duurzaam omgaan met water?

Where creators of the world feel at home

Ontdek onze vacatures

Goed voor mens én natuur

Werken bij WSP is kiezen voor een integrale benadering van water, natuur en leefomgevingskwaliteit. Jij en je nieuwe collega’s verbinden publieke en private partijen op inhoud. Jullie begeleiden initiatiefnemers bij alle stappen die nodig zijn om te komen tot een resultaat dat goed is voor mens én natuur. Van het vormgeven van hun beleid, verkenningen, planstudies, tot aan de realisatie van de projecten. Het is werk waarmee je een positieve bijdragen aan duurzaamheid kunt leveren.

Sluit je aan bij een ijzersterk team

Collega's
vertellen

Als adviseur bij WSP analyseer je vraagstukken. Je toetst de eisen van interne en externe klanten, signaleert kansen en knelpunten en je anticipeert op mogelijke ontwikkelingen. Je vraagt door, daagt uit en adviseert. Dankzij jou nemen zij onderbouwd strategische beslissingen. Zo help je ze op een effectieve en efficiënte manier hun doelstellingen op project- en organisatieniveau te behalen.

Ontwikkelen, motiveren en aansturen van een team, afdeling of vakgroep, alsmede het (mede) ontwikkelen van een beleid en/of (jaar)plan en het implementeren binnen het aandachtsgebied, in lijn met de strategische kaders en wet- en regelgeving, met als doel de resultaten, doelen en ambities van het eigen onderdeel te realiseren welke de resultaten en doelen van WSP NL en Global ondersteunen.

Onze specialisten verdienen de beste ondersteuning. Zij verdienen jou. In een staffunctie help je beleid voor te bereiden, te implementeren en uit te voeren. Jouw bijdrage en adviezen zorgen ervoor dat wij nog beter besluiten kunnen nemen en dat onze processen nog soepeler lopen. Dankzij jou kunnen onze engineers, adviseurs en andere specialisten zich optimaal focussen op hun belangrijke werk: de projecten die de toekomst van onze leefomgevingen en infrastructuur gaan bepalen.

Uitgelichte
vacatures

Omgevingsadviseur

Regio Breda, Nieuwegein 32 - 40 u

  • Water

Constructeur Waterbouw

Regio Breda, Nieuwegein 32 - 40 u

  • Water

Aankomende
events

Where creators of the world feel at home