Power & Energy

De transitie naar een duurzamere energievoorziening is onomkeerbaar. Maar de veranderingen zorgen ook voor meer complexiteit in ruimtes, wijken en gebouwen. Het werk van onze opdrachtgevers wordt daarom steeds uitdagender. Heb jij een visie op duurzame energievoorziening?

Where creators of the world feel at home

Ontdek onze vacatures

Een conceptuele en integrale aanpak

Met engineering, consultancy en advies begeleid jij ze in deze transitie. Jij zorgt, samen met je collega’s voor een conceptuele en integrale aanpak van planvoorbereiding en ontwerp. Van ondergrondse infrastructuren tot duurzame energiesystemen in de landelijke en gebouwde omgeving. Welke expertise je ook nodig hebt om je doelen te bereiken: je vindt hem in ons grote, internationale netwerk.

Collega's
vertellen

“Ik kijk naar de sterke kanten van mensen. Daar zet ik ze op in.”

Martijn van den Berk

Directeur Business Unit Transport & Infrastructure

Als adviseur bij WSP analyseer je vraagstukken. Je toetst de eisen van interne en externe klanten, signaleert kansen en knelpunten en je anticipeert op mogelijke ontwikkelingen. Je vraagt door, daagt uit en adviseert. Dankzij jou nemen zij onderbouwd strategische beslissingen. Zo help je ze op een effectieve en efficiënte manier hun doelstellingen op project- en organisatieniveau te behalen.

Als engineer bij WSP speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van onze producten. Als ontwerper of engineer. Je zet jouw expertise in om te zorgen dat het aansluit bij de gestelde normen, het organisatiebeleid en natuurlijk de wet- en regelgeving. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we op een efficiënte manier toewerken naar een resultaat dat voldoet aan de wensen en eisen binnen en buiten de organisatie.

Onze specialisten verdienen de beste ondersteuning. Zij verdienen jou. In een staffunctie help je beleid voor te bereiden, te implementeren en uit te voeren. Jouw bijdrage en adviezen zorgen ervoor dat wij nog beter besluiten kunnen nemen en dat onze processen nog soepeler lopen. Dankzij jou kunnen onze engineers, adviseurs en andere specialisten zich optimaal focussen op hun belangrijke werk: de projecten die de toekomst van onze leefomgevingen en infrastructuur gaan bepalen.

Uitgelichte
vacatures

Projectleider Energietransitie

Regio Arnhem 32 - 40 u

  • Power & Energy

Projectmanagementondersteuner Energie

Regio Arnhem 32 - 40 u

  • Power & Energy

BIM Engineer

Regio Arnhem 32-40 u

  • Power & Energy

Lead Engineer Energie Infra

Regio Arnhem 32-40 u

  • Power & Energy

Aankomende
events

Where creators of the world feel at home