Evenementen

Ieder jaar nemen wij deel aan bedrijvendagen en beurzen op universiteiten en hogescholen. Deze evenementen bieden een goede mogelijkheid om kennis te maken met onze organisatie en je te oriënteren op de mogelijkheden die we je te bieden hebben.

Op zo’n evenement vertellen we je graag meer over wie wij zijn en wat we allemaal doen. De collega’s die je dan ontmoet, vertellen je met veel enthousiasme wat hun functie inhoudt en wat het werken bij WSP nou zo leuk maakt! Ook zul je wat meer te weten komen over onze projecten en wat je dan precies voor werkzaamheden kan verwachten.

Verder organiseren wij in samenwerking met studieverenigingen en scholen ook jaarlijks workshops, lezingen en speeddate events voor groepen studenten.

Kom met ons in contact, ontmoet jouw toekomstige collega’s en kick-start jouw carrière bij WSP!

Bouwkunde Bedrijvendagen

Woensdag 3 maart vinden de jaarlijkse Bouwkunde Bedrijvendagen plaatst. Ook deze (online) editie zijn wij weer van de partij!  Onze… Lees verder »

KU Leuven Jobdag

Op donderdag 18 februari a.s. is WSP aanwezig met een digitale stand op de Jobdag van KU Leuven. Tijdens dit… Lees verder »

Earth Science Career Event

Tijdens het nationaal carrière-evenement Earth Science Career Event 2021, geven onze collega’s Aike Vonk, Jan den Daas en Mariëlle Snoek… Lees verder »

Online bedrijvenmarkt HAN

Op donderdag 19 november a.s. kun je met ons in gesprek gaan tijdens de online Bedrijvenmarkt Built Environment georganiseerd door… Lees verder »

Bedrijvenmarkt Built Environment Groningen

Op woensdag 18 maart a.s. vind je ons op de Bedrijvenmarkt Built Environment georganiseerd door de Academie voor Architectuur &… Lees verder »

Civiele Bedrijvendag Avans

Op vrijdag 7 februari staan wij op de Civiele Bedrijvendag van Avans in Den Bosch. Tijdens deze dag zullen wij… Lees verder »

Carrièredag Hogeschool Amsterdam

Op woensdag 2 oktober a.s. is Lievense aanwezig met een stand op de Career Day Technology georganiseerd door de faculteit… Lees verder »

Carrièredag Hogeschool Van Hall Larenstein Leeuwarden

Op woensdag 15 januari 2020 zijn wij aanwezig op de SLB-Carrièredag, een initiatief van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) in… Lees verder »

Bouwkunde Bedrijvendagen TU/E

Op woensdag 20 november a.s. is Lievense aanwezig op de Bouwkunde Bedrijvendagen, een jaarlijks evenement voor bouwkundestudenten van de Technische… Lees verder »

Career Day Wageningen University & Research

Op woensdag 16 oktober a.s. zijn wij aanwezig op de allereerste Career Day Light georganiseerd door Wageningen University & Research…. Lees verder »

Bedrijvenmarkt Built Environment (HAN)

Op woensdag 9 oktober 2019 vindt op de HAN-campus in Arnhem de 12e editie van de jaarlijkse Bedrijvenmarkt Bouwkunde en… Lees verder »

Waterbouwdag 2019: Naar Circulair Bouwen in Water

Op donderdag 3 oktober vindt de Waterbouwdag 2019 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht en als belangrijke speler binnen de… Lees verder »

Congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit

Begin november vindt de 23e editie plaats van congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit in Hoevelaken, met tientallen lezingen en discussiefora…. Lees verder »

Civiele Bedrijvendagen TU Delft

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019 vinden de Civiele Bedrijvendagen van TU Delft plaats. Deze dagen zijn bedoeld… Lees verder »

Earth Science Career Event

Vrijdag 15 februari 2019 vindt de Aardwetenschappelijke Loopbaandag ‘Earth Science Career Event’ plaats op de Vrije Universiteit in Amsterdam voor… Lees verder »

Kabeldag 2018

Donderdag 29 november 2018 vindt in het Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem De Kabeldag 2018 plaats. Dit is een tweejaarlijks terugkerend event… Lees verder »

Civiel Symposium TU Delft

Door het Gezelschap “Practische Studie”, de studievereniging van studenten Civiele Techniek aan de TU Delft werd ook dit jaar weer… Lees verder »