Evenementen

Ieder jaar nemen wij deel aan bedrijvendagen en beurzen op universiteiten en hogescholen. Deze evenementen bieden een goede mogelijkheid om kennis te maken met onze organisatie en je te oriënteren op de mogelijkheden die we je te bieden hebben.

Op zo’n evenement vertellen we je graag meer over wie wij zijn en wat we allemaal doen. De collega’s die je dan ontmoet, vertellen je met veel enthousiasme wat hun functie inhoudt en wat het werken bij WSP nou zo leuk maakt! Ook zul je wat meer te weten komen over onze projecten en wat je dan precies voor werkzaamheden kan verwachten.

Verder organiseren wij in samenwerking met studieverenigingen en scholen ook jaarlijks workshops, lezingen en speeddate events voor groepen studenten.

Kom met ons in contact, ontmoet jouw toekomstige collega’s en kick-start jouw carrière bij WSP!

WSP op TU Delft YourCareer week

Studeer je op de TU Delft of ben je daar net afgestudeerd? Dan maken wij als WSP graag kennis met… Lees verder »

Lezing: Flexibel peilbeheer in het IJsselmeergebied

Voldoende zoetwater is in ons land cruciaal, voor de stabiliteit van dijken, voor natuur en voor de drinkwater- en elektriciteitsvoorziening…. Lees verder »

Bedrijfspresentatie – Studievereniging U.A.V.

WSP heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Met 50.000 professionals over de… Lees verder »

Nervi Bedrijvendag – Hogeschool Windesheim

Woensdag 12 mei vindt de eerste digitale versie plaats van het jaarlijks terugkerend Nervi Bedrijvendag van Hogeschool Windesheim. Studenten van… Lees verder »

Civiele Bedrijvendag – TU Delft

Tijdens het jaarlijks terugkerend evenement Civiele Bedrijvendagen van TU Delft is ook WSP weer van de partij.  Vanachter de laptop… Lees verder »