Young WSP

Bij WSP werken veel jonge mensen. Voor de jonge medewerkers (tot 35 jaar) is er een vereniging opgericht genaamd Young WSP. Dit is dé club speciaal gericht om de young professionals van onze organisatie bij elkaar te brengen!

Jaarlijks worden er diverse leuke, inspirerende en informatieve activiteiten georganiseerd met als doel het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van kennisoverdracht tussen de vakgroepen en uiteraard om elkaar onderling beter te leren kennen.

De activiteiten lopen uiteen van workshops tot projectbezoeken en van midzomer BBQ’s tot het vormen van denktanks over specifieke onderwerpen. Wij geloven in de kracht van verbinden. Zo blijven wij met elkaar leren en ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Merel Hendriksen

“Young Lievense biedt de gelegenheid om zowel het bedrijf Lievense | WSP als andere jong professionals binnen het bedrijf te leren kennen. De activiteiten die worden georganiseerd zijn leerzaam en gezellig, en een leuke afwisseling van de dagelijkse werkzaamheden en contacten!”

Casper Kolkman
“Young Lievense | WSP is een leuke manier om collega’s te leren kennen die je normaal niet echt zou tegenkomen. Door hier en daar een praatje te maken krijg je erg gemakkelijk en snel een globaal beeld van wat de verschillende afdelingen doen. Hierdoor weet je waar je moet zijn met een vraag die net buiten je eigen straatje valt”.