Young WSP

Starters zijn de toekomst. Daarom bestaat er binnen onze organisatie Young WSP. Dit is dé club speciaal gericht om de young professionals van onze organisatie bij elkaar te brengen!

Elk kwartaal worden er diverse leuke, inspirerende en informatieve activiteiten georganiseerd met als doel het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van kennisoverdracht tussen de vakgroepen en uiteraard om elkaar onderling beter te leren kennen. De activiteiten lopen uiteen: van workshops tot projectbezoeken en van een midzomer BBQ tot het vormen van denktanks over specifieke onderwerpen.

Wij geloven in de kracht van verbinden. Zo blijven wij met elkaar leren en ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Merel Hendriksen

“Young WSP biedt de gelegenheid om zowel het bedrijf WSP als andere jong professionals binnen het bedrijf te leren kennen. De activiteiten die worden georganiseerd zijn leerzaam en gezellig, en een leuke afwisseling van de dagelijkse werkzaamheden en contacten!”

Tom Korevaar

“De activiteiten van Young WSP zijn de ideale manier om in contact te komen met collega’s van andere locaties waar je anders niet snel mee in aanraking komt. Deze contacten kunnen tijdens je dagelijks werk nog van pas komen. De georganiseerde activiteiten zijn heel divers en zijn daarom altijd gezellig en leervol!”.

Dominique van der Weijden

“Als je meer collega’s wilt leren kennen buiten je eigen clubje is dit de perfecte manier. Ik vind het leuk om te zien hoe veel verscheidenheid het bedrijf heeft te bieden, iets wat je in je dagelijkse werk eigenlijk niet meekrijgt. En daarnaast is het ook erg gezellig met leeftijdsnoten leuke activiteiten te ondernemen.”

David Venema

“Het is leuk om met leeftijdsgenoten samen te werken binnen het bedrijf. Daarbij maak je kennis met alle sectoren van het bedrijf.”

Where creators of the world feel at home