Home / WSP op TU Delft YourCareer week

WSP op TU Delft YourCareer week

22 - 26 november 2021

Studeer je op de TU Delft of ben je daar net afgestudeerd? Dan maken wij als WSP graag kennis met je tijdens de TU Delft YourCareer week, van maandag 22 tot en met donderdag 26 november. De week is bedoeld om studenten, PhD’s en jonge alumni de weg te wijzen bij de eerste stappen in hun professionele loopbaan. Daar dragen we natuurlijk graag aan bij!

Bedrijfspresentatie: warm bedrijf

Op 26 november geven onze jonge professionals Bas van der Putten (Energie) en Willem-Bart Bartels (Water & omgeving) online een bedrijfspresentatie over WSP. Daarin staat centraal dat we weliswaar groot zijn, maar dat we tegelijk een warm bedrijf zijn, waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, aandacht voor elkaar en inclusiviteit. Getriggerd, meld je dan nu aan via de TU studenten portal.

Workshop: ingenieur van morgen

Van de ingenieur van morgen wordt heel wat méér verwacht dan ‘rekenen en tekenen’. In een interactieve workshop over werken met de opdrachtgever in plaats van voor de opdrachtgever geven WSP-collega’s Marius Vermaas en Lot Barendsen een workshop die je meeneemt naar The Engineer in tomorrows world. De workshop vindt online plaats op 24 november van 13.00-14.00. Meedoen? Meld je dan nu aan via de TU studenten portal.

Kennismakingsdag: spannende casus

We maken daarnaast van de gelegenheid gebruik om alvast studenten te werven voor een interactieve kennismakingsdag, die in februari 2022 zal plaatsvinden op onze locatie in Nieuwegein. Daar gaan studenten in samenspraak met WSP-experts op zoek naar antwoorden voor een spannende casus. Geïnteresseerd? Meld je straks aan via de TU studenten portal.