Kick-start jouw carrière bij WSP!

Werken bij WSP betekent afwisselend werk in een dynamische omgeving. Ambitieus, vernieuwend, resultaatgericht en trots. Dat zijn wij!

Herken jij je in deze eigenschappen? Wie weet pas je dan uitstekend binnen ons bedrijf. Onze deur staat altijd open voor gemotiveerde en leergierige studenten die niets liever willen dan zichzelf blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

Stage lopen bij WSP?

Gedurende het hele jaar hebben wij stagiaires binnen diverse sectoren. Tijdens je stage pas je jouw opgedane kennis toe op onze projecten. Zo zie je gelijk hoe het er écht aan toe gaat binnen jouw werkveld.

Waarom WSP?

Je komt bij ons terecht binnen een multidisciplinair team van specialisten. Je krijgt een vaste begeleider toegewezen en kunt door onze informele sfeer altijd terecht bij jouw andere collega’s. Wij bieden jou de kans om je breed te ontwikkelen binnen ons bedrijf en zorgen samen voor een creatieve en inspirerende werkomgeving. Uiteraard is een mooie vergoeding van je werkzaamheden bij ons vanzelfsprekend.

Afstuderen bij WSP?

Bevind jij je in de laatste fase van je studie en ben je op zoek naar een organisatie die je zal uitdagen al je opgedane kennis en kunde toe te passen in je afstudeeropdracht? Dan is WSP een goede plek voor jou om af te studeren!

Op maat gemaakt

Afstuderen bij WSP houdt in dat je onder onze begeleiding werkt aan een boeiend en innovatief vraagstuk. Je maakt als afstudeerder onderdeel uit van een groep en je hebt een vaste begeleider. Het onderwerp van je afstudeeropdracht zullen we samen gaan vaststellen. We vinden het daarbij belangrijk dat de opdracht naadloos aansluit op je interesses en natuurlijk ook dat het voldoet aan de eisen die je studie hieraan stelt.

Als je afstudeerperiode succesvol was, dan zijn er ook daarna volop mogelijkheden voor een loopbaan binnen onze organisatie!

Werken naast je studie?

Wil jij studeren combineren met werken? Die mogelijkheid bieden we je graag! Je kunt bij ons bijvoorbeeld werken naast je duale of deeltijdstudie. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in onze praktijk en tegelijkertijd werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden. Je werkzaamheden in onze projecten sluiten aan op je opleidingsniveau. De opdrachten die onderdeel uitmaken van je studie, kun je bij ons uitvoeren. Op deze manier bouw je al tijdens je studie werkervaring op.

We bieden ook volop mogelijkheden aan studenten die naast hun voltijdstudie bij ons in de vorm van een bijbaan ervaring op doen. Zo kun je bijvoorbeeld iedere week 8 uur bij ons werken, of juist op flexibele basis als dat beter aansluit op jouw wensen en onze mogelijkheden. En wil je bijvoorbeeld na afloop van je stageperiode bij ons vakantiewerk doen? Ook dat kan.

Wil jij naast je studie bij ons werken? Stuur ons dan een open sollicitatie! We gaan graag met je in gesprek als we mogelijkheden voor je zien.

Wie gingen jou voor?

Jesse Krikke
Student Onderzoeker Leefomgeving

Ik volg de opleiding onderzoeker leefomgeving op het Nordwin College in Leeuwarden en het afgelopen halfjaar heb ik stage gelopen bij WSP in Leeuwarden op de afdeling SOL, bodemonderzoek.

Tijdens mijn stage heb ik mij bezig gehouden met het onderdeel veldwerk van een bodemonderzoek. Elke dag was weer wat anders, want je komt overal in Nederland. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen over de verschillende grondsoorten en hoe een bodemonderzoek uitgevoerd wordt.

Op kantoor leerde ik de theoretische kant van een bodemonderzoek kennen. Zo weet ik nu welke protocollen en NEN-normen van toepassing zijn. En deze heb ik weer in de praktijk gevolgd.

Het was een hele leuke en interessante stage waarbij ik in korte tijd veel heb geleerd. De begeleiding uit WSP en school was goed en ook kun je iedereen om hulp vragen wanneer je ergens niet uitkomt. De sfeer was altijd goed, ondanks de beperkingen door corona.

Ariel Herrera
Student Bouwkunde

 

In februari ben ik gestart met een stage bij Lievense in Elst voor de duur van 20 weken. De eerste weken van mijn stage ben ik aan de slag gegaan als constructief BIM modelleur. Ik kreeg de gelegenheid om te werken aan diverse projecten zoals woningen en utiliteitsgebouwen.

Angelique Vermeulen
Student Water Science en Management

De afgelopen maanden heb ik stage gelopen bij Lievense in Nieuwegein op het gebied van water en omgeving. De stage is onderdeel van mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Water Science en Management aan de Universiteit Utrecht.

Noémi van Beek
Student HRM

 

Ik volg de opleiding Human Resource Management aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. In februari ben ik gestart met mijn stage bij Lievense in Nieuwegein. Ik vind Lievense een erg interessant bedrijf, omdat er een aantal projecten gestart zijn naar aanleiding van de fusie en harmonisatie na de naamswijziging in september 2018.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd geworden naar de stage- of afstudeerplekken bij ons en wil je hier meer over weten? Neem contact op met onze recruiter:

Mariëlle Vester
+31 (0)6 17 50 93 60
marielle.vester@wsp.com