Sollicitatieproces

Ben je enthousiast over een vacature van WSP? Leuk! We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! We begrijpen dat de stap om te solliciteren al spannend genoeg kan zijn, daarom houden wij het sollicitatieproces graag simpel. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende 6 stappen:

 

  1. Jouw sollicitatie

Je solliciteert via onze website met een digitaal sollicitatieformulier, waarin je je CV en motivatie kunt uploaden. Je krijg altijd een (automatische) bevestigingsmail, zo weet je zeker dat jouw sollicitatie goed is binnengekomen.

  1. Screening

Op basis van jouw CV bekijken we of jouw profiel past bij de vacature en bij ons als organisatie.

Uiterlijk binnen één week krijg je van ons een reactie. Zien wij ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek.

  1. Kennismakingsgesprek

Je eerste gesprek is altijd met jouw toekomstige collega’s. Dit kan een leidinggevende, aanstaande collega of recruiter zijn. We horen graag wie je bent, wat je drijfveren zijn en waar je naar op zoek bent. Op onze beurt vertellen wij jou natuurlijk ook over die van ons en wat we jou te bieden hebben.

  1. Vervolggesprek

Zijn we na het eerste gesprek enthousiast en ben jij dat ook? Dan komt er een vervolggesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op je wensen, ambities en competenties. Dit gesprek voer je onder andere met jouw directe toekomstige collega’s, zo weet je ook met wie je straks gaat samenwerken.

  1. Contractvoorstel

Ben je na de tweede ontmoeting nog net zo enthousiast en is dat gevoel wederzijds? Dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken. Ga jij hiermee akkoord? Dan heten we je van harte welkom als nieuwe collega!

  1. Gefeliciteerd! Welkom bij WSP

Welkom! Op je eerste dag maak je kennis met collega’s, krijgt een rondleiding op de locatie en we praten je bij over onze organisatie. Bij binnenkomst ligt jouw telefoon en laptop al klaar en ontvang je een welkomstpakketje. In de ochtend vieren wij de uitbreiding van onze teams altijd met een persoonlijk cadeautje.

Deze eerste dag is de start van een inwerkprogramma van een aantal weken, waarin een mentor je begeleidt. Fijn dat je er bent!

Where creators of the world feel at home