Home / Professional

Kick-start jouw carrière bij WSP!

Wij bieden professionals bij WSP een boeiende loopbaan, met voldoende ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Bij WSP draag je bij aan aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur, water, bouw, energie en milieu. WSP heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. Onze mensen vormen een solide en gepassioneerd team dat werkt aan een gezonde en veilige toekomst voor organisaties, gebieden en projecten.

WSP voor professionals

Ook voor ervaren professionals biedt onze organisatie volop kansen en mogelijkheden om verder te groeien in hun vakgebied. Zowel in de breedte als in de diepte. Met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven alsook ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast over een vacature van WSP? Leuk! We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! We begrijpen dat de stap om te solliciteren al spannend genoeg kan zijn, daarom houden wij het sollicitatieproces graag simpel. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende 6 stappen: