Home / Online bedrijvenmarkt HAN

Online bedrijvenmarkt HAN

19 november 2020

Op donderdag 19 november a.s. kun je met ons in gesprek gaan tijdens de online Bedrijvenmarkt Built Environment georganiseerd door Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Het programma is opgedeeld in 6 blokken van een half uur. Wij trappen ieder blok af met een presentatie, waarna we daarna met jou in gesprek gaan over de stage- en afstudeermogelijkheden. Per tijdsblok sluiten collega’s vanuit verschillende afdelingen aan om jou te inspireren met hun verhalen:

Programma

12:30 – 13:30 uur – Afdeling Infra
Wij engineeren zowel bovengronds als ondergronds. In landelijk en stedelijk gebied; in, op en over het water. Van havens, bruggen en dijken tot hoogspanning en ondergrondse leidingen. Wij combineren technische ontwerpdisciplines met een brede expertise op het gebied van bodem, waterbeheer, energie, natuur en milieu om de duurzame ontwikkeling van gebieden vorm te geven of reconstrueren. Kom tijdens dit uur meer te weten over jouw mogelijkheden binnen de civiele wereld.

13:30 – 14:30 uur – Afdeling Petersburg Consultants
De energiewereld is in beweging. De transitie naar een duurzame energievoorziening is onomkeerbaar. Wij begeleiden onze klanten in de transitie naar duurzaamheid. Dit doen wij door middel van engineering, consultancy en advies. Tijdens dit uur ontdek je dat de wereld van bouw en civiele techniek nog breder is dan dat je in eerste instantie had verwacht.

14:30 – 15:30 uur – Afdeling Bouwconstructies
Wij kijken naar een praktische oplossing voor ieder vraagstuk en met oog voor de mens en zijn omgeving. We ontwerpen gebouwen, buurten en wijken. Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van huidige vraagstukken en technieken in de markt, zoals de omgevingswet en BIM. Binnen dit uur krijg je een beeld over jouw stage binnen de bouwwereld bij ons.

Benieuwd geworden naar onze verhalen? Zorg ervoor dat je binnen het juiste tijdsblok inlogt! Klik hier voor meer informatie omtrent deze dag.