Focus op kwaliteit. Kijk op behoeften van het team

Janneke Chin A Foeng-Jeensma
Secretaresse

Where creators of the world feel at home

Met haar taalgevoel zet ze – soms letterlijk – de puntjes op de i’s in teksten die naar klanten gaan. Die aandacht voor details in documenten bij grote projecten, is een van haar bijdragen aan de kwaliteit van onze organisatie.

Afknappers en creativiteit

Taalfouten zijn voor mij echte afknappers. Ik geloof dat onze klanten ook liever foutloze teksten lezen. Daarom lees ik onder andere onze (bodem)rapporten, brieven en offertes door en pas ze aan waar nodig. Dat is één van de manieren waarop ik collega’s ontzorg. Voor mijn gevoel kiezen klanten toch eerder voor ons als alles er goed uitziet en klopt. Wat we schrijven is toch ook één van onze visitekaartjes.

Ik heb een achtergrond in communicatie, maar daar heb ik al lang niks mee gedaan. Toch blijft het me trekken; ik wil het wel weer gaan oppakken. Door me te verdiepen in social media of te helpen bij de organisatie van landelijke events bijvoorbeeld. Ik wil mezelf uitdagen om nieuwe dingen te gaan doen en weer creatief bezig te zijn.

Een geheim wapen

Ik verbaas me nog steeds over de ondersteuning en vrijheid die ik hier krijg. Ik werk nu al ruim een jaar bij WSP en nog steeds kan ik gewoon van alles vragen. Als ik een lamp wil vervangen, staat er altijd een collega klaar om op de ladder te klimmen en als ik kantoorartikelen wil bestellen, hoef ik niet eerst bij iemand toestemming te vragen. Die vrijheid en dat vertrouwen heb ik nooit eerder gehad.

Volgens mij is de teamgeest één van de geheime wapens van WSP. Iedereen helpt elkaar, iedereen werkt samen. Het voelt als een familie. Maar dan wel een heel slimme familie, met heel veel kennis. Daarmee kunnen we samen alle uitdagingen in de toekomst aan. Vanuit mijn afdeling gaat het dan vooral om bodemonderzoek. Maar het maakt eigenlijk niet uit op welke afdeling je werkt, die trots voel je bij ons overal.

Uitgelichte
vacatures

HR adviseur

Regio Breda, Nieuwegein 28-32 u

  • Staf

IT Servicedesk medewerker

Regio Nieuwegein 40 u

  • Staf

Executive Assistant

Regio Nieuwegein 32-40 u

  • Staf

Corporate Recruiter

Regio Breda, Nieuwegein 16 - 40 u

  • Staf
Where creators of the world feel at home